Teatteri Tuike Teatteri Tuike
lokakuu 2021
ma ti ke to pe la su
     
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

TEATTERI TUIKE

Teatteri Tuike on vuonna 1997 perustettu helsinkiläinen ammattiteatteri. Teatteri Tuikkeen erityisenä taiteellisena painopisteenä ovat erikoistuminen visuaaliseen teatteriin sekä aistiteatterin moninaisten muotojen rohkea tutkimus ja edistäminen.

Teatteri Tuikkeen toimitilat sijaitsevat Tapanilan aseman vieressä, Sanduddin vanhan tapettitehtaan tiloissa, osoitteessa Viertolantie 2.
Toimintaa tukee Helsingin kaupunki.

Teatteri Tuikkeen muodostaa sen 17 jäsentä. Jäsenet ovat freelancer-näyttelijöitä, -ohjaajia, -valosuunnittelijoita, -pukusuunnittelijoita, -lavastajia, -valokuvaajia, -näytelmäkirjailijoita, -tuottajia ja -teatteriteknikoita. Vakinaista henkilökuntaa Tuikkeella on kaksi; toiminnanjohtaja ja tuottaja.

Tuikkeen ohjelmistossa on vuosittain kahdesta kolmeen omaa ensi-iltaa.


Teatteri Tuike julistautuu syrjinnästä vapaaksi alueeksi ja sitoutuu

Minna Canthin päivänä, tasa-arvon päivänä 19.3.2021

  • Kohtelemaan kaikkia asiakkaita ja henkilökuntaa yhdenvertaisesti riippumatta henkilön sukupuolesta, iästä, etnisestä alkuperästä, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta
  • Tiedottamaan kaikille työntekijöille julistautumisesta syrjinnästä vapaaksi alueeksi
  • Laittamaan Syrjinnästä vapaa alue -merkin näkyvästi esille organisaation tiloissa
  • Ottamaan kaikki ilmoitukset ja epäilykset syrjinnästä vakavasti

Lue lisää Syrjinnästä vapaa -kampanjasta Yhdenvertaisuus-sivulta.


ILMAISUKOULU TUIKE

Teatteri Tuikkeen alaisuudessa toimii Ilmaisukoulu Tuike, joka tarjoaa laadukasta teatteriopetusta kaikenikäsille. Ilmaisukoulu Tuikkeessa on jo yli 200 teatteriharrastajaa, ja tarjonta kursseissa on alkaen viisivuotiaiden alkeisryhmistä aina aikuisten improvisaatio ja naamioteatteriryhmiin asti.

Lisää informaatiota löydät Ilmaisukoulu Tuikeen omilta sivuilta!