Teatteri Tuike Teatteri Tuike

AGRICOLAN PÖYDÄLLÄ

 

Museon sulkeuduttua on hiljaista, vain vartijan kenkien kopina loittonee. Yhtäkkiä jostain kuuluu narahdus.
Mikael Agricolan vanhan kirjoituspöydän kansi raottuu ja Agricolan aikaiset esineet heräävät henkiin kertomaan tarinaa Agricolan elämästä ja Suomen kirjakielen synnystä.

Opetusteatteria 1.-6.-luokkalaisille

Huumorilla höystetty esineteatteriesitys kertoo mukaansatempaavalla tavalla Mikael Agricolan elämäntyöstä ja Suomen kirjakielen synnystä. Tavoitteena on draaman keinoin antaa lapsille hyvä kuva Mikael Agricolan elämästä ja merkityksestä Suomelle.

Esitys on vahvasti informatiivinen. Se tukee opetusta ja antaa opettajalle työkaluja aiheen työstämiseksi oppitunneilla. Esitys on suunnattu alakoululaisille.

Oppilaille jaetaan hauska tehtävä- ja tietopaketti Agricolan elämästä sekä Suomen historiasta 1500-luvulta. Tietopaketin avulla opettaja voi seuraavalla tunnilla tarkistaa opitun asian sekä laajentaa aihetta.

Agricolan pöydällä on kiertänyt Uudellamaalla menestyksekkäästi keväisin vuodesta 2007 ja vastaanotto on  ollut erittäin positiivista.

Suunnattu 1.-6.-luokkalaisille.

Draamatyöpaja

Esityksen yhteyteen on mahdollisuus tilata myös opettajien kanssa yhteistyössä kehitetty draamatyöpaja. Työpajassa oppilaat saavat
tehtäviä näytelmän aiheista ja Agricolan elämänvaiheista. Oppilaat käsittelevät näytelmästä saamaansa informaatiota draaman keinoin ja kulkevat Agricolan jalanjäljissä mm. keksien suomen kielen uudissanoja.

Tilaa esitys

Esitys on tilattavissa kouluihin, tapahtumiin ja niin edelleen tai se voidaan toteuttaa Teatteri Tuikkeella Tapanilassa. Kysy lisätietoja ja tarjous ensisijaisesti osoitteesta info(@)teatterituike.fi tai puhelimitse tuottaja Noora Kääriäiseltä numerosta 040-5030362.

 

 

Share Project :