Teatteri Tuike Teatteri Tuike

Aistit Avoinna -teatterifestivaali

Malmitaloon haettiin maaliskuulle 2020 ohjelmatoteuttajaa avoimen Open call -haun kautta. Teatteri Tuikkeen Aistit avoinna -teatterifestivaali valikoitui lukuisten hakemusten joukosta ja nyt Malmitalo ja Teatteri Tuike toteuttavat yhteistyössä tämän moniaistisen teatterifestivaalin 12.3.-14.3.2020. Festivaalilla nähdään kolme Teatteri Tuikkeen suosittua esitystä, jotka huomioivat näköaistin lisäksi monipuolisesti muitakin aisteja.

SISKONI MUN -ESITYKSET PERUTTU 14.3.2020

Tämän päivän Siskoni mun -esitykset joudutaan perumaan kyseisen esityksen työryhmässä ilmenneen sairastapauksen vuoksi. Ostetut liput korvataan asiakkaille. Tiedotamme korvauksien hakemisen yksityiskohdista mahdollisimman pian tarkemmin. Pahoittelemme tilannetta!

Pieni tulitikkutyttö ja Viimeinen vuoro -esitykset esitetään tänään normaalisti. Malmitalo huolehtii hygieniasta tehostetusti ja esityksien aistielementtejä on muokattu siten, että tartuntariski minimoidaan. Muistathan esitykseen saapuessasi huolehtia hyvin hygieniasta ja pestä varotoimenpiteenä kädet ennen ja jälkeen esityksen.

Huom! Festivaalin maksuttomat aistielämykset perjantailta ja lauantailta kuitenkin perutaan ennaltaehkäisevänä varotoimenpiteenä koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

SISKONI MUN -ESITYSTEN LIPPUJEN KORVAUS:

Rahanpalautusta voi hakea tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus

Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen: Lippupiste Oy / Siskoni mun palautus, Kalevantie 2 (B-talo). 33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Palautusten maksamisessa voi olla tämän hetkisen suuren määrän vuoksi viiveitä.

 


PIENI TULITIKKUTYTTÖ
– SOKKOTEATTERIA KAIKENIKÄISILLE

Teatteri Tuike herättää klassikon uudella tavalla henkiin tuoden sen kirjaimellisesti iholle! Yleisö kokee esityksen silmät peitettyinä muilla aisteillaan.

Tunnelmallinen aistiteatteriesitys sopii myös näkövammaisille katsojille, eikä tarvitse kuvailutulkkausta.

Pieni tulitikkutyttö on vaikuttava ja kokonaisvaltainen elämys, josta jokainen katsoja voi nauttia täysipainoisesti. Se on enemmän kuin pelkkä kuunnelma ja hyödyntää monipuolisesti kuulo-, haju-, ja tuntoaisteja.

Esityksen teemaksi on nostettu elämästä ja pienistä asioista nauttiminen, jota myös käytettävät aistielämykset tukevat. Vaikka sadun tulitikkutyttö kuolee, ei tarina ole tragedia, vaan kuolema halutaan näyttää luonnollisena jatkumona elämälle.

Esitys ei sovellu hajusteyliherkille henkilöille.

Kesto: 30 min
Ikäsuositus: yli 6-vuotiaat
Esitykset Malmitalolla: To 12.3. klo 16 / La 14.3. klo 14

Liput: 10,50 €


SISKONI MUN
– LASTENTEATTERIESITYS YSTÄVYYDEN VOIMASTA

Siskoni mun on koko perheelle suunnattu esitys ystävyyden ja mielikuvituksen voimasta, joka käsittelee monille lapsille tuttuja aiheita: koulun alkua, uuden perheenjäsenen syntymää sekä ympäröivän maailman ihmettelyä.

Esitys huomioi näkö- ja kuuloaistin lisäksi kevyesti myös tunto- ja hajuaistia.

”On maailmassa paljon hauskempaa, kun ystävän kanssa vaeltaa, olen siksi aina sun, ja sinä siskoni mun.”

Kesto: 45 minuuttia
Ikäsuositus: yli 4-vuotiaat
Esitykset Malmitalolla: To 12.3. klo 18 / La 14.3. klo 12 & 16

Liput: 10,50 €


VIIMEINEN VUORO
– SOKKOTEATTERIESITYS KAUHUN YSTÄVILLE

Teatteri Tuikkeen supersuosion saavuttanut, silmät kiinni koettava kauhuesitys on taas täällä! Esityksessä illan viimeinen metrovaunu lähtee matkaan yleisö mukanaan. Se kuitenkin pysähtyy pian keskelle pimeitä tunneleita, eikä toivoa nopeasta poispääsystä ole. Kuka tai mikä on pysähdyksen aiheuttaja? Se selviää esityksen karmeaan loppuun mennessä.

Esityksessä on myynnissä kahdenlaisia paikkoja:

Pelkääjän paikka:
Pelkääjän paikalla koet esityksen kauhut, mutta henkilökohtainen tilasi on turvattu.

HC-paikka:
HC-paikalla koet esityksen kauhut pelkääjää voimakkaammin, sillä sinuun saatetaan koskea.

Katsojia ei esityksen aikana satuteta, eikä heidän omaisuuttaan vahingoiteta. Sokkoesitystä ei suositella yliherkille, hajusteyliherkille eikä alle 15-vuotiaille katsojille.

Kesto: 1 h
Ikäsuositus: yli 15-vuotiaat
Esitykset Malmitalolla: Pe 13.3. klo 19 / La 14.3. klo 19
Liput: Pelkääjän paikka 19,50 € / HC-paikka 21,50 €


MAKSUTTOMAT AISTIELÄMYKSET

HUOM! Aistielämykset peruttu ennaltaehkäisevänä varotoimenpiteenä koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Perjantain ja lauantain aistielämykset Malmitalolla osana Aistit Avoinna -teatterifestivaalia perutaan koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Moniaistiset satuhetket sekä aistimatkat arjen toiselle puolelle perutaan, sillä aisteja monipuolisesti hyödyntävässä esitystavassa yleisön jäsenet ovat läheisessä kontaktissa niin esiintyjien kuin lähellä olevan muun yleisön kanssa.

Kyseessä on ennaltaehkäisevä varotoimi, joka johtuu Suomen hallituksen suosituksesta rajoittaa lähikontakteja vapaa-ajan toiminnassa. Teatteri Tuike haluaa näin kantaa vastuun yleisön, työntekijöiden ja heidän läheistensä terveydestä.

Aistimatka arjen toiselle puolelle

Teatteri Tuikkeen yhteisötaiteilijat vievät sinut matkalle arjen toiselle puolelle. Aistimatkalle pääsee saapumalla Malmitalon aulaan perjantaina 13.3 klo 14-17 ja lauantaina 14.3 klo 13-15. Paikalle voit tulla milloin vain tapahtuma-aikana. Matkan kesto on noin 10 minuuttia ja se on maksuton.
Ilmoittautumisen yhteydessä sinulle tehdään aistiskannaus, joka määrittää tulevan aistimatkasi määränpään: kutsuuko sinua maadoittava, ydintä tavoitteleva Painovoima vai irtonainen ja vapaa Painovoimattomuus. Aistimatka koetaan harmonisessa ja rauhallisessa tilassa sokkona, jolloin keskiössä on ääni-, tunto- ja hajuaisti. Aistimatkat ovat suunnattu ensisijaisesti nuorille ja aikuisille.

Moniaistinen satuhetki

Moniaistinen ja luontoaiheinen satuhetki on suunnattu alle kouluikäisille lapsille. Satuhetkessä lapset pääsevät kokemaan sadun taikaa eri aistikokemuksien kautta yhdessä Teatteri Tuikkeen yhteisötaiteilijoiden kanssa.
Satuhetki kestää noin 20 minuuttia ja sinne ovat tervetulleita myös lasten vanhemmat. Satuhetkeen pääsee mukaan saapumalla Malmitalon aulaan lauantaina 14.3. klo 10 ja klo 11. Satuhetki on maksuton.

Aistielämykset ovat osa Aistit avoinna -teatterifestivaalia yhteistyössä Valokeilassa Koillinen -hankkeen kanssa.


LISÄTIEDOT

LIPUT: lippu.fi

ESITYSPAIKKA:
Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Share Project :