Teatteri Tuike Teatteri Tuike
lokakuu 2021
ma ti ke to pe la su
     
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Interaktiivista lastenteatteria koteihin

Teatteri Tuike tuottaa kesäkuussa kaksi lastenteatteriesitystä, jotka on koettavissa kotoa käsin. Teatteri Tuiki ryhtyi heti koronapandemian rajoitusten alussa selvittämään mahdollisuuksia jatkaa toimintaansa poikkeustilanteessa, ja nyt kesäkuussa nähdään kevään toinen ja kolmas interaktiivinen teatteriesitys livestriiminä Youtuben kautta.

Pienen ammattiteatterin digiloikka kohti monikameratekniikkaa 

Yhteistyökumppaniksi live-esityksille löytyi monikameratekniikkaa käyttävä Jaakko Tiikasalo. Teatteri Tuikkeen ja Tiikasalon ensimmäinen yhteistyötoteutus, lastenteatteriesitys Kreivi Hohoo, striimattiin onnistuneesti Youtube livessä 9.5.2020. Esitykseen sai ostaa vapaavalintaisia tukilippuja ja lipun ostaneille jäi tallenne katsottavaksi kahden viikon ajaksi. Katsomiskertoja kertyi yli 100. Tämän pohjalta onnistunutta yhteistyötä haluttiin jatkaa vielä toisella esityksellä: 15.6. klo 17 vuorossa on Teatteri Tuikkeen koko perheen kiertue-esitys Kummallinen kahvila, joka on nyt sovitettu näyttämöltä kameroiden eteen. Esitys on täysin sanaton ja sopii siksi myös eri kielisille yleisöille.

Teatteri Tuike osaksi Helsinki-päivän virallista ohjelmistoa 

Poikkeusolosuhteiden vuoksi Helsinki-päivää juhlitaan tänä vuonna ainoastaan verkon välityksellä. Helsinki-päivän ohjelmaraati valitsi Teatteri Tuikkeen lasten seikkailukierroksen yhdeksi 14:sta Helsinki-päivän etätapahtumasta, jolle myönnettiin tuotantoraha. Valintakriteereinä toimivat paikallisylpeyttä, monimuotoisuutta ja yhteisöllisyyttä korostava ohjelmasisältö sekä tapahtumasisältöjen, kohderyhmien ja toteutustapojen monipuolisuus. Lue lisää Helsinki-päivästä: https://helsinkipaiva.fi.

Osana Helsinki-päivää 12.6. klo 17  nähdään täysin uusi esitys Kerttu Kaskas ja kadonnut kummitus. Interaktiivinen ja maksuton seikkailukierros on suunnattu yli 4-vuotiaille.

Lue tarkemmat esitystiedot alta.

Lisätiedot: 

info(@)teatterituike.fi 
Teatterinjohtaja Nina Rinkinen: 0440355506 


Helsinki-päivä Tuikkeella: Kerttu Kaskas ja kadonnut kummitus

Teatterin kummitus on kadonnut!

Teatteri Tuikkeella on ongelmia: tavarat katoilevat, varasto on sotkussa ja näyttelijätkään eivät muista vuorosanojaan! Onko kadonneella kummituksella jotain tekemistä ongelman kanssa?

Maailmankuulu kummituskuiskaaja Kerttu Kaskas kutsutaan apuun ratkaisemaan arvoitusta ja hän tarvitsee siihen juuri sinun apuasi! Voit auttaa Kerttua antamalla vinkkejä ja ehdotuksia kotoa käsin.

Interaktiivinen esitys on suunnattu yli 4-vuotiaille.

Poikkeusolosuhteiden vuoksi Helsinki-päivää juhlitaan tänä vuonna ainoastaan verkon välityksellä. Helsinki-päivän ohjelmaraati valitsi Teatteri Tuikkeen lasten seikkailukierroksen yhdeksi 14:sta Helsinki-päivän etätapahtumasta, jolle myönnettiin tuotantoraha.

TYÖRYHMÄ

Esiintyjät:
Riina Nieminen,
Aarne Linden,
Nina Rinkinen,
Miika Elmgren,
Sinikka Isoaho

ESITYS

12.6.2020 klo 17 Youtube livessä

Esitys on yleisölle maksuton.

Kesto: noin 45 minuuttia

Tilaa lippusi:
https://holvi.com/shop/TEATTERI-TUIKE/section/kerttu-kaskas/


ETÄESITYS: KUMMALLINEN KAHVILA

Teatteri Tuikkeen suosittu kiertue-esitys tuo nyt sirkusta ja taikuutta Youtube liven kautta ihan jokaiseen Suomen kaupunkiin ja kotiin!

Kummallinen kahvila on sirkusta, taikuutta, tiedetemppuja ja teatteria yhdistävä sanaton esitys koko perheelle. Luvassa on muun muassa maagisesti väriä vaihtavia juomia, kuplia, musiikkia, akrobatiaa ja paljon huumoria.

Esityksessä on katsottavaa niin aikuisille kuin lapsillekin ja se on täysin sanaton. Sanattomuutensa vuoksi esitys sopii erinomaisesti myös eri kielisille yleisöille ja kuuroille.

Esitys kestää noin 30 minuuttia.

TYÖRYHMÄ

Esiintyjät: Nina Rinkinen ja Sanna Warsell

Kuvaaja: Jaakko Tiikasalo

ESITYS

15.6.2020 klo 17 Youtube livessä

Lipun ostaneet saavat lisäksi esityksen jälkeen linkin, jonka kautta tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan.

LIPUT

Pääsylippuna toimii vapaavalintainen tukilippu
(5 €, 10 €, 15 € tai 20 €).

Lippukauppaan:
https://holvi.com/shop/TEATTERI-TUIKE/section/kummallinen-kahvila/.


 

Share Project :