Teatteri Tuike Teatteri Tuike

Kärrynpyörä

Tiede ja akrobatia kohtaavat koko perheen tiedesirkuksessa

Tiedekasvatukseen ja tieteen popularisointiin erikoistunut Pop-Tiede ja visuaalisen esittämisen vankka ammattilainen Teatteri Tuike esittävät uuden jännittävän, tiedettä ja akrobatiaa yhdistävän esityksen koko perheelle ja lapsiryhmille.

Kärrynpyörä näyttää, että tiede on yhtä hauskaa kuin sirkus, ja että sirkuksestakin voi oppia. Kärrynpyörän osaa tehdä voimistelija, mutta miten se liittyy tieteeseen? Oli miten oli, katsojat poistuvat varmasti esityksestä päät pyörällä.

Esityksen jälkeen mahdollisuus lyhyeeseen keskustelutilaisuuteen näyttelijiden kanssa.

Fysiikka ja akrobatia kohtaavat

Esityksessä akrobaatti Sanna Warsell  tekee näyttävää, fysiikan rajoja uhmaavaa akrobatiaa maassa ja ilmassa. Pop-Tieteen tiedekasvattaja Otso Helos tietää, mitä fysiikasta voi oppia sirkuksen avulla. Esityksen ohjaaja on visuaalisen teatterin ammattilainen Nina Rinkinen.

Koko perheelle ja lapsiryhmille

Esitys on kohdennettu 5–9-vuotiaille lapsille, mutta todistetusti isommatkin ovat oppineet siitä uutta!

Kärrynpyörä on hauska, hämmästyttävä ja kiinnostava koko perheen show. Se ilahduttaa, hämmästyttää ja opettaa.

Tilaa esitys

Esitys on tilattavissa kouluihin, päiväkoteihin, tapahtumiin ja niin edelleen tai se voidaan toteuttaa Teatteri Tuikkeella Tapanilassa. Kysy lisätietoja ja tarjous ensisijaisesti osoitteesta info(@)teatterituike.fi tai puhelimitse tuottaja Pauliina Alangolta numerosta 044 977 3941.

Share Project :