Teatteri Tuike Teatteri Tuike

Valokeilassa Koillinen – tietoa hankkeesta

Valokeilassa Koillinen on Teatteri Tuikkeen, Helsingin Kaupunginteatterin, Zodiak-Uuden tanssin keskuksen ja Pohjois-Helsingin Bändikoulun yhteinen kolmivuotinen hanke, jonka tehtävänä on lisätä taide- ja kulttuuritarjontaa Tapanilan, Tapulikaupungin, Suutarilan, Siltamäen ja Puistolan kaupunginosissa vuosina 2019-2021.

Hankkeen keskiössä on vuorovaikutus alueen asukkaiden ja hankkeen välillä. Hanke kutsuu kaikki alueen asukkaat osallistumaan taidetoimintaan ei pelkästään katsojina vaan myös tekijöinä. Toimijat yhdessä ja erikseen jalkautuvat työskentelemään asuinympäristöihin lähelle asukkaiden arkea, ulos perinteisistä teatteri- ja esitystiloista.

Teatteri Tuike jatkaa vuonna 2020 lapsille ja nuorille suunnattua taidetoimintaa, tutkien taidetyöpajoissa yksilön suhdetta kotiin, asuinpaikkaan ja maailmaan. Tuike myös jalkautuu alueelle erilaisten osallistavien taidekonseptien kanssa, joissa taidetta tehdään yhdessä paikallisten asukkaiden kanssa.

Hanke on osa Helsingin mallia, joka kuuluu kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialaan.

Tältä sivulta saat lisätietoa Tuikkeen toiminnasta hankkeessa. Koko hankkeesta voit lukea lisää osoittesta Valokeilassa Koillinen -hankkeen sivuilta.


YHTEISÖTAITEEN TEKIJÄT
TEATTERI TUIKKEELLA

Ann-Mari Ohtamaa,
Teatteri Tuikkeen yhteisötaiteilija ja teatteri-ilmaisun ohjaaja

Minä olen:  luonnonrakastaja, utelias, erityisen kiinnostunut paikkasidonnaisuudesta taiteessa, tarkkaileva, ihmisten sisäisistä maailmoista haltioituva, seikkaileva, joskus ujo, aina ihmettelevä. Suunnitelmissani on tehdä taidetekoja ihmisten kanssa, harrastaa paljon melontaa ja seikkailla ystävien kanssa enemmän.


 

Share Project :

  • Categories:
  • Share Project :