Teatteri Tuike Teatteri Tuike

Proxima 8

TEATTERI TUIKE ESITTÄÄ SOKKOTEATTERIESITYKSEN: PROXIMA 8 – Kauhumatka avaruuteen

Proxima Group lentää nopeimmat ja luotettavimmat reitit maan ja Proxima Centauri B:n välillä. Tietoa lennon kulusta: matkustajat nukkuvat turvallisesti syväunta kapseleissaan, ekologisessa koneessa. Turvallisuudesta ja elintoiminnoista huolehtivat 40-henkinen miehistö sekä aluksen tekoäly, älytietokone AINO. Turvallisuutesi on taattu!

BUSINESSLUOKKA

Businessluokassa pääset nauttimaan kokonaisvaltaisesta avaruusmatkaelämyksestä. Ennen koneeseen nousua sinulla on pääsy businessloungeen, jossa saat nauttia ylellisistä tarjoiluista. Pääset lähtöselvitykseen ensimmäisten joukossa ja matkustat mukavammin VIP-kapselissa. Paikkoja on vain rajattu määrä!

Hyvää matkaa toivottaen,
Lennonjohto


Tuike on tuottanut kaksi aistikauhuesitystä Viimeinen vuoro (2014) ja Hautajaiset (2016), jotka molemmat saavuttivat suuren suosion kauhufanien keskuudessa. Viimeinen vuoro -esityksestä järjestettiin neljä loppuunmyytyä esityskautta ja sen kävi kokemassa yli 3000 kauhufania.

Kuten edeltäjänsä Proxima 8 hyödyntää laajasti haju-, kuulo- ja tuntoaistia. Katsojia ei esityksen aikana satuteta, eikä heidän omaisuuttaan vahingoiteta. Mutta heihin saatetaan koskea…

Suositellaan yli 15-vuotiaille.

”Äänien ja tuoksujen kautta tuikelaiset onnistuivat luomaan hienosti erittäin kokonaisvaltaisen elämyksen, joka piti meidän tiukasti otteessaan ja oli sen verran kauhistuttava, että lihakset olivat noin tunnin mittaisen esityksen ja jännittämisen jälkeen aivan muussina.”
-Randolfin hipat -blogi, 2018

“Tämä sokkoteatterikonsepti on itselleni entuudestaan tuntematon tuttavuus. On hämmentävää huomata, miten ilman näköaistia oleminen saa kaiken tuntumaan aidommalta. Itsestäni tuntuu aivan siltä kuin olisin itsekin sulautunut osaksi tarinaa, yhdeksi matkustajista.”
-Me Viisi -blogi, 2018

Kesto: n. 1 tunti

Työryhmä:
Nina Rinkinen, Aarne Linden, Otso Helos, Riina Nieminen, Miika Elmgren, Veera Aaltonen, Ann-Mari Ohtamaa ja Sanna Warsell
Ohjaus: Nina Rinkinen
Käsikirjoitus: Nina Rinkinen, Aarne Linden, Riina Nieminen, Miika Elmgren ja Otso Helos
Äänisuunnittelu: Aarne Linden ja Miika Elmgren
Musiikki: Otso Helos
Tuotanto: Teatteri Tuike ja Noora Kääriäinen
Rooleissa: Riina Nieminen, Miika Elmgren, Veera Aaltonen ja Ann-Mari Ohtamaa (2.-3.11. Riina Niemisen tilalla Nina Rinkinen)
Juliste: Veera Nivalainen
Trailerin kuvaus ja editointi: Aarne Linden
Trailerin musiikki: ”Fireworks” ALEXANDER NAKARADA CC 1.0

Esitystä ovat tukeneet Suomen Kulttuurirahasto sekä Taiteen edistämiskeskus.

Liput: 16/20 € | Businessluokka 27 €

Alennukseen oikeutettuja ovat opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja alan ammattilaiset. Alennus ei koske businessluokan lippuja.

Paikka: Tuikesali, Viertolantie 2. Aivan Tapanilan juna-aseman kupeessa, myös parkkipaikkoja löytyy pihamaalta!

 

 

Share Project :