Teatteri Tuike Teatteri Tuike

Siskoni mun

Lastenteatteriesitys
mielikuvituksen ja ystävyyden voimasta

HUOM! Lauantain 25.1. esitys on valitetettavasti PERUTTU sairastapauksen vuoksi! Lipun ostaneisiin on oltu yhteydessä ja lipun voi siirtää toiseen näytökseen tai tarvittaessa hyvittää. Lisätiedot sähköpostitse info(@)teatterituike.fi. Pahoittelemme aiheutunutta mielipahaa!


Siskoni mun on koko perheelle suunnattu esitys ystävyyden ja mielikuvituksen voimasta, joka käsittelee monille lapsille tuttuja aiheita: koulun alkua, uuden perheenjäsenen syntymää sekä ympäröivän maailman ihmettelyä.

”On maailmassa paljon hauskempaa, kun ystävän kanssa vaeltaa, siksi olen aina sun, ja sinä siskoni mun.”

Esityksessä Maija täyttää juuri sen verran vuosia, että on mentävä kohta kouluun. Kouluun meno tuntuu jännittävältä, vaikka sinne Maija kovasti tahtookin. Lisäksi ristiriitaisia tunteita herättää juuri syntynyt pikkuveli ja ympäröivä maailma.

Maija päättää karata yhdessä yleisön kanssa Kultaiseen maahan. Kultainen maa on valloittava salainen maailma, jonne pääsee vain, jos on mielikuvitusta. Siellä heitä odottaa Maijan salainen sisko Frida, jonka ystävyyteen Maija voi aina luottaa.

Kultaisessa maassa koetaan yhdessä seikkailu, jossa Maijan on kohdattava toiveensa, pelkonsa ja tunteensa. Seikkailu tuo näkyviin, kuinka yhdessä voidaan kokea mahtavimmat kamppailut, kauneimmat hetket ja jäädyttävimmät pelot. Ja kuinka OIKEAT taikasanat voivat pelastaa koko maailman.

Esityksessä huomioidaan kevyesti näköaistin lisäksi kuulo-,haju- sekä tuntoaistia.

Ikäsuositus: yli 4-vuotiaille

Ohjaus ja käsikirjoitus: Ann-Mari Ohtamaa
Näyttelijät: Riina Nieminen ja Veera Aaltonen
Ääninäyttelijät: Sallamaari Rapo, Aarne Linden ja Sanna Warsell
Äänisuunnittelu: Aarne Linden
Valosuunnittelu: Nina Rinkinen
Tuotanto: Teatteri Tuike


ESITYKSESTÄ SANOTTUA

”Esitys oli juuri sopivan räiskyvä ja jännittävä mutta samalla opettavainen. Myös näyttelijät saivat hienon yhteyden lapsiin esityksen aikana ja osasivat reagoida lapsilta tulleisiin odottamattomiin kommentteihin osana esitystä. Meidän kuopus tykkäsi tästä todella paljon ja puhuimme teatteriesityksen sisällöstä vielä monta päivää. Iso suositus Siskoni mun-teatteriesitykselle meiltä.”
-Lapsiparkki-blogi 26.11.2019

 

”Ann-Mari Ohtamaan ohjaus on mukaansatempaava. Katsojat tempaistaan suoraan mukaan esityksen maailmaan ja siellä pysytään tiiviisti loppuun asti. Kevyesti osallistavaa puheteatteria on elävöitetty esitykseen luontevasti sopivalla akrobatialla. Visuaalinen ilme on pelkistetty, mutta mielikuvituksen voimalla lavalle nousee jos jonkinlaisia ihmeellisiä paikkoja.”
-Kujerruksia-blogi 26.11.2019


ESITYKSET

23.11.2019 klo 14.00
29.11.2019 klo 18.00
30.11.2019 klo 12.00 LOPPUUNMYYTY (osana Tuikkeen Lastenteatterikatselmus-festivaalia)

TALVEN 2020 ESITYKSET

18.1. klo 14.00
19.1. klo 14.00
25.1. klo 14.00
26.1. klo 14.00
7.2. klo 18:30
9.2. klo 14.00

Esityksen kesto on noin 45 minuuttia.

Esityspaikka: Teatteri Tuike, Viertolantie 2

LIPUT

Liput 12 € / 14 € (alennukseen ovat oikeutettuja lapset, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja teatterialan ammattilaiset)

Lippukauppaan

Share Project :