Teatteri Tuike Teatteri Tuike

Taide/Yhteisö-illat nuorille

Taide/Yhteisö-illat ovat tauolla toistaiseksi. 

Tapanilan kylätilalla järjestetään torstaisin Taide/Yhteisö-ilta, joka on suunnattu 13-18-vuotiaille koillis-helsinkiläisille nuorille.

Mitä Taide/Yhteisö-illoissa pääsee tekemään?

Miltä kuulostaa Koillis-Helsinki? Mitä melua, hiljaisuutta, sipinää, rapinaa, huudahduksia ja mutinaa on havaittavissa?Minkälainen ääniteos, äänikartta tai äänimaisema syntyy Koillis-Helsingin alueesta? Mitä koillisesta kuuluu? Mitä sinulle kuuluu?

Helmi-maaliskuun aikana lähdetään tutkimaan ääntä. Teemme  ohjattuja harjoitteita ja tehtäviä, joiden pohjalta syntyvästä materiaalista valmistetaan ääniteos/podcast. Ääniteos esitetään Lähiradiossa.

Myöhemmin keväällä jatkamme äänitaiteen, teatterin ja valokuvauksen parissa.  Syntyneet taideteot pääsevät esille Galleria Koillisessa, joka toimii pop up- galleriana koillisen alueella vaihtuvissa tiloissa ja tapahtumissa sekä gallerian omilla nettisivuilla.

Kenelle?

Kaikille taiteesta ja yhdessä tekemisestä kiinnostuneille 13-18-vuotiaille koillis-helsinkiläisille. Tule sellaisena kuin olet, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Osallistuminen ei maksa mitään.

Vetäjinä toimivat teatteri-ilmaisun ohjaaja Ann-Mari Ohtamaa ja muusikko, teatterintekijä Ulla Varis sekä vierailevat taiteilijat.

Milloin ja missä?

Taide/Yhteisö-iltaa järjestetään torstaisin klo 18-21 Tapanilan kylätilalla osoitteessa veljestenpiha 9. Illat järjestetään 31.1. alkaen joka torstai, paitsi hiihtolomaviikolla. Viimeinen kokoontuminen on 25.4. Kylätilalle voi myös tulla muuten vain viettämään aikaa torstai-iltaisin.

Iltojen aikataulu:

18.00 Ovet auki ja vapaata hengailua

18.30-19.30 Taide-illan toimintaa

19.30-20.00 Tauko ohjatusta toiminnasta ja tarjolla naposteltavaa

20.00-21.00 Taide-illan toimintaa

Ilmoittautuminen

Kun tulet ensimmäistä kertaa mukaan ohjattuun toimintaan, ilmoittaudu etukäteen Ann-Marille viestillä tai sähköpostilla 0442395874 / annmari.ohtamaa@gmail.com.

Muuta

Taide/Yhteisö-illat ovat osa Valokeilassa Koillinen -hankkeen toimintaa, joka toteutetaan yhteistyössä Teatteri Tuikkeen, Helsingin kaupunginteatterin, Zodiak- uuden tanssin keskuksen ja Pohjois-Helsingin bändikoulun kanssa. Hanketta rahoittaa Helsingin kaupunki.

Share Project :